Ga naar de inhoud

Bedrijfsfotografie

Wilt u professionele foto’s voor al uw online en offline marketing materialen zoals, website, LinkedIn, brochures en/of social media?

Wat kan ik voor u betekenen?
– Professionele zakelijke portretten van elke werknemer
– Interieur foto’s en sfeerfoto’s van uw bedrijf
– Medewerkers die aan het werk zijn professioneel op de foto

Evenement, bedrijfsreportage of portret

Bedrijfsfotografie & personal branding fotografie portfolio

Professioneel & snel

Voor de lens

ERVARINGEN VAN ANDERE BEDRIJVEN

Onlangs hebben we Dame met de lens ingeschakeld om de portretten van iedereen binnen ons bedrijf te updaten. We zijn absoluut onder de indruk van het resultaat! Ellis nam de tijd om ieders wensen te begrijpen en gaf duidelijke aanwijzingen om ervoor te zorgen dat iedereen er op zijn of haar best uitzag. De kwaliteit van de foto’s is uitmuntend – scherp, met de juiste belichting én snel opgeleverd. We hebben al talloze complimenten ontvangen over de portretfoto’s en we raden Dame met de lens daarom ten zeerste aan, aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige bedrijfsfotografie. Haar werk is echt vijf sterren waard!

Hetty Stoop – Parker Hannifin

Ellis heeft zowel zakelijke team- als portretfoto’s voor ons verzorgd. Haar leuke/open persoonlijkheid zorgde ervoor dat iedereen zich direct op z’n gemak voelde, en dat zie je terug in de foto’s! Ellis werkt professioneel en de communicatie verliep vlot. De foto’s zijn snel en in topkwaliteit afgehandeld. Echt een aanrader!

Eva Zethof – TARGED Biopharmaceuticals

Vul je naam, e-mailadres en
bericht in en ik stuur je zo
snel mogelijk de informatie
over mijn bedrijfsfotografie.

Liefs, Ellis