Ga naar de inhoud

Baby

Newbornshoot

Newbornshoot | Een waardevolle herinnering

Geniet van jullie jonge gezinnetje en ik vang de momenten. Voor een newborn shoot spreken we bij jullie thuis af, of buiten op een mooie locatie. Thuis is fijn in de vertrouwde omgeving van de baby, maar ook buiten op een groene plek kan natuurlijk heel mooi zijn. We overleggen vantevoren welke tijd het fijnste is voor jullie om de shoot te plannen. 

Mini handjes & teentjes

Newbornshoot blogs

Tarieven

Tarieven zijn exclusief reiskosten á 0,35ct/km

Newbornshoot

299,-

60 minuten fotografie

Inclusief 20 zelf uitgekozen foto’s (digitaal in hoge resolutie)

Mogelijkheid om extra beelden bij te bestellen

Opgeleverd in een online galerij inclusief deel-en-download functie

Inclusief zorgvuldige selectie en nabewerking

Klein wonder

Voor de lens

LIEVE WOORDEN

Een paar weken geleden een newborn shoot gedaan bij de dame met de lens. Het was een heel ontspannen shoot, Ellis wist ons (niet foto-genieke mensen) heel ongedwongen op de foto te krijgen. Ook met onze dreumes die nogal onder de indruk was deed ze het heel leuk. De foto’s zijn in één woord geweldig! Rustige, mooie, gezellige gezinsfoto’s die we voor lang gaan koesteren. Zeker een aanrader voor elk jong gezin!

Anke

Wij hebben de Dame met de Lens gevraagd voor een newbornshoot en zijn heel blij met het resultaat. Ellis is goed in staat geweest om de natuurlijke dynamiek van ons gezin vast te leggen op een hele relaxte manier. Wij zouden Dame met de Lens zeker aanraden, alleen al vanwege haar prettige positieve energie!

 

Jurre

Vul je naam, e-mailadres en
bericht in en ik stuur je zo
snel mogelijk een reactie.

Liefs, Ellis