Ga naar de inhoud

Zwanger!


Zwangerschapsfotograaf | Een waardevolle herinnering

Jouw zwangerschap vastgelegd door mijn lens! Wat een magisch moment. Jullie mogen binnenkort jullie kleintje ontmoeten. Het is zo ontzettend bijzonder om jouw zwangerschap vast te leggen met een zwangerschapsshoot. Want voordat je het weer heb je je lieve kleintje mogen ontmoeten en lijkt de dag dat je zwanger was een eeuwigheid geleden. Dan kijk je weer even terug naar de foto’s van de zwangerschapsshoot, die dan nóg waardevoller zijn geworden.

Als fotograaf adviseer ik je om een zwangerschapsshoot tussen de 30 en 34 weken te plannen. Rond die tijd is je buik al prominent aanwezig en ben je als het goed is nog redelijk fit. Je kunt ervoor kiezen om een fotoshoot bij jou thuis in je eigen omgeving te laten maken, in mijn studio in Rotterdam of op mooie locatie buiten. Mijn zwangerschapsreportages zijn ongedwongen, intiem en stijlvol. 

Intiem & puur

Zwangerschapsshoot blogs

Tarieven

Tarieven zijn exclusief reiskosten á 0,35ct/km

Zwangerschapsshoot

299,-

+-60 minuten fotografie

In mijn studio, thuis of op een zelf uitgekozen buiten locatie

Inclusief 20 zelf uitgekozen foto’s (digitaal in hoge resolutie)

Mogelijkheid om extra beelden bij te bestellen

Inclusief zorgvuldige selectie en nabewerking

Opgeleverd in een online galerij inclusief deel-en-download functie

Stijlvolle zwangerschapsreportage

Voor de lens

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Een mega leuke fotoshoot gehad met Ellis (gezin/zwangerschap). Ellis had een hele mooie locatie voorgesteld, ze was heel fijn in de omgang met ons en mega lief voor onze zoon van 1,5 jaar. Ze gaf goede aanwijzingen en de foto’s zijn dan ook heel mooi geworden! We gaan haar ook vragen voor de newborn shoot, echt een aanrader!!!

Linn

Ellis heeft bij ons thuis mijn zwangere buik vastgelegd. Ze stelde mij heel erg op m’n gemak waardoor de foto’s nog veel mooier zijn geworden dan ik had gehoopt! Ze wist precies de juiste plekjes in huis te vinden en te spelen met het natuurlijke licht. Al met al heel erg blij met deze foto’s als herinnering, dus ik zou Ellis zeker aanraden voor jouw zwangerschap shoot.

Dominique

Vul je naam, e-mailadres en bericht in en ik stuur je zo snel mogelijk de meer uitgebreide informatie over een zwangerschapsshoot.

Liefs, Ellis