Ga naar de inhoud

Bruiloften

Jullie zijn verloofd!


Gefeliciteerd
, jullie zijn deze bijzondere dag aan het plannen. Jullie bruiloft!

En deze bijzondere dag wil je nooit meer vergeten…. met mijn bruiloftfotografie wordt de tijd even stil gezet. Dit maak je maar één keer mee. Maar één keer precies zo. Met precies die onverwachte verrassing waar je zo van moet lachen, met die traan die over je wangen rolt tijdens een speech van je beste vriendin, of juist die zenuwachtige blik in je ogen tijdens de ‘getting ready’ in de ochtend. Was er maar een pauzeknop.

Jullie bruiloft verdient het mooiste. Als bruiloftfotograaf leg ik jullie liefde vast door mijn lens. Zonder te regisseren, registreer ik de dag. Ik volg de dag zoals die verloopt en leg ondertussen alle momenten en emoties vast. Meestal ben ik zo’n 12 uur aanwezig op een huwelijk. Van het klaarmaken in de ochtend tot iedereen op de dansvloer staat.

Bruiloftfotografie tarieven

Vanaf 1695,- is een trouwreportage al mogelijk. Hier zitten 6 uur fotografie, een mooie preview binnen een week,  een (privé) online galerij, minimaal 300 beelden en een klein album bij inbegrepen. Extra uren (150,-) en trouwalbums (vanaf 495,- voor 20x30cm) zijn bij te bestellen.

Ik ben benieuwd naar wie jullie zijn en naar jullie liefdesverhaal. Tijd om elkaar te leren kennen! Tijdens de kennismaking bespreken we jullie dag, laat ik mijn beelden zien en kun je verschillende albums door je handen laten gaan en beantwoord ik natuurlijk ook jullie vragen.

Vul snel het contactformulier in om te kijken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is!

Wedding stories

Een vleugje humor

Voor de lens

ERVARINGEN VAN ANDERE BRUIDSPAREN

“Ellis, Dame met de lens, wat een topper! Een sprankelende persoonlijkheid die al bij het kennismakingsgesprek heel goed luistert en zelf ook met leuke ideeën komt, dit dan nog uitgebreid op de mail zet waar wij heel veel inspiratie uit gehaald hebben en onze trouwdag tot een topdag hebben gemaakt. Gedurende de dag, de voorbereidingen, de ceremonie, de reportage, het diner vastgelegd op zo’n eigen wijze, Ellis heb ik niet gezien, en ze was overal. En het eindresultaat: GEWELDIG! Wat een prachtige foto’s, wat een mooie sferen, wat super om zo nog heerlijk terug te kunnen duiken in onze mooie dag. Wat zijn wij ontzettend blij dat Ellis onze dag heeft vastgelegd.”

Jacqueline & Paul

“Ellis is gedurende het hele proces heel fijn geweest om mee te werken. Zowel in de voorbereiding als op de bruiloft zelf. Zorgvuldig, professioneel, toegewijd en heel persoonlijk tegelijkertijd. Zelfs 6 weken voor haar bevalling zet ze overal net dat stapje extra. We voelden ons heel erg op ons gemak. Ellis beweegt zich moeiteloos overal tussendoor, alsof ze één van de gasten is. We kregen vanuit vrienden en familie ook veel complimenten over Ellis. We zijn dan ook heel blij met het eindresultaat. De liefde en het speciale gevoel van de dag spat van de foto’s af.”

Noortje & Job

Vul je naam, e-mailadres en
bericht in en ik stuur je zo
snel mogelijk een bericht terug.

Liefs, Ellis