Ga naar de inhoud

Bruiloften

Jullie zijn verloofd!

Gefeliciteerd, jullie zijn jullie bijzondere dag aan het plannen. Jullie bruiloft!
Op jullie eigen manier zijn jullie aan het nadenken over jullie grote dag, groot of klein. Ik zou het leuk vinden om daarbij te zijn als jullie bruiloftfotograaf!

Als bruiloftfotograaf wil ik jullie verhaal zo goed mogelijk vastleggen door mijn lens. Tijdens jullie bruiloft leg ik de mooiste momenten vast, een stukje emotie, een vleugje humor, en dat doe ik met veel enthousiasme en spontaniteit.

Let’s celebrate love!

Wedding stories

Een vleugje humor

Voor de lens

ERVARINGEN VAN ANDERE BRUIDSPAREN

“Ellis, Dame met de lens, wat een topper! Een sprankelende persoonlijkheid die al bij het kennismakingsgesprek heel goed luistert en zelf ook met leuke ideeën komt, dit dan nog uitgebreid op de mail zet waar wij heel veel inspiratie uit gehaald hebben en onze trouwdag tot een topdag hebben gemaakt. Gedurende de dag, de voorbereidingen, de ceremonie, de reportage, het diner vastgelegd op zo’n eigen wijze, Ellis heb ik niet gezien, en ze was overal. En het eindresultaat: GEWELDIG! Wat een prachtige foto’s, wat een mooie sferen, wat super om zo nog heerlijk terug te kunnen duiken in onze mooie dag. Wat zijn wij ontzettend blij dat Ellis onze dag heeft vastgelegd.”

Jacqueline & Paul

“Ellis is gedurende het hele proces heel fijn geweest om mee te werken. Zowel in de voorbereiding als op de bruiloft zelf. Zorgvuldig, professioneel, toegewijd en heel persoonlijk tegelijkertijd. Zelfs 6 weken voor haar bevalling zet ze overal net dat stapje extra. We voelden ons heel erg op ons gemak. Ellis beweegt zich moeiteloos overal tussendoor, alsof ze één van de gasten is. We kregen vanuit vrienden en familie ook veel complimenten over Ellis. We zijn dan ook heel blij met het eindresultaat. De liefde en het speciale gevoel van de dag spat van de foto’s af.”

Noortje & Job

Vul je naam, e-mailadres en bericht in en ik stuur je zo snel mogelijk de informatie over mijn bruiloftfotografie.

Liefs, Ellis