Ga naar de inhoud

Happy family!

Gezinsfotograaf | Ongedwongen & spontaan

 Jullie als gezin op de foto zoals jullie zijn! Ongedwongen, spontane en speelse foto’s. De fotoshoot kan bij jullie thuis, of op een mooie plek buiten waar jullie graag komen zoals bijvoorbeeld het strand, het bos of juist die fijne hei. Genieten met elkaar van een leuke dag! Ik vang de momenten, de grappige en lieve blikken van jullie kindje en laat jullie stralen op de foto. Bij mij hoef je niet te poseren, maar ik leg de connectie tussen jullie vast door gewoon te doen zoals je altijd samen doet. 

Spontaan & speels

Gezinsshoot foto’s

Tarieven

Tarieven zijn exclusief reiskosten á 0,35ct/km

Gezinsshoot

299,-

+-60 minuten fotografie

Inclusief 20 zelf uitgekozen foto’s (digitaal in hoge resolutie)

Mogelijkheid om extra beelden bij te bestellen

Opgeleverd in een online galerij inclusief deel-en-downloadfunctie

Inclusief zorgvuldige selectie en nabewerking

Ongedwongen & ontspannen

Voor de lens

ERVARINGEN VAN ANDERE GEZINNEN

“Ellis heeft waanzinnig mooie foto’s gemaakt van ons gezin. Het was heel ontspannen en ze kon goed contact maken met onze kinderen, wat prachtige plaatjes opleverde. Ze is creatief en heeft oog voor detail. We zouden haar 100% aanraden.”

Sophia

“We hebben een superleuke gezinsshoot gehad met Ellis. Heel ontspannen, gezellig en vooral met práchtig resultaat. Ze heeft duidelijke eigen ideeën, maar blijft ook nieuwsgierig naar wat je zelf nog in je hoofd hebt. En ze was megalief met onze kleine van anderhalf. Aanrader!”

Sebastiaan

Vul je naam, e-mailadres en
bericht in en ik stuur je zo
snel mogelijk de informatie
over mijn gezinsfotografie.

Liefs, Ellis