Ga naar de inhoud

Personal Branding fotografie

Ben jij ondernemer en wil je mooie ‘Personal Branding’ foto’s van jezelf om te gebruiken op je website, brochures en/of social media? Ik leg jouw verhaal graag vast door mijn lens. 

Graag ga ik met je in gesprek over het verhaal van jouw bedrijf, om vervolgens samen af te stemmen hoe we dit zo goed mogelijk op beeld kunnen vastleggen. Wil jij je business krachtig neerzetten? Dan is een persoonlijk beeld van jezelf een vereiste. Jij bent nu eenmaal het gezicht van je bedrijf; het visitekaartje. 

Wanneer jij jouw Personal Branding Shoot boekt, neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een telefonische afspraak met jou in te plannen om jouw idee samen te bespreken. 

Het gezicht van je bedrijf

Personal Branding Shoot blogs

Tarieven

Tarieven zijn exclusief reiskosten á 0,35ct/km en exclusief BTW

Mini Personal Branding Shoot

299,-

– 45 minuten fotoshoot
– 2 keer van outfit wisselen
– inclusief 15 beelden in hoge resolutie
– mogelijkheid om extra beelden bij te bestellen
– inclusief zorgvuldige selectie en nabewerking

Luxe Personal Branding Shoot

449,-

– 90 minuten fotoshoot
– zo vaak van outfit wisselen als je wilt
– inclusief 35 beelden in hoge resolutie
– mogelijkheid om extra beelden bij te bestellen
– inclusief zorgvuldige selectie en nabewerking

Een krachtig en persoonlijk beeld van jezelf

Voor de lens

ERVARINGEN VAN ANDERE BEDRIJVEN

“Samen met Ellis heb ik een branding shoot gedaan in een daglicht studio. Bewust zeg ik samen, vanaf het eerste contactmoment stelde ze mij op mijn gemak en ze pakte alles heel professioneel op. Van tevoren hebben we alles goed doorgenomen. Naast veel goede tips waar ik zelf nooit aan gedacht had, hebben we ook besproken wat ik wil uitstralen en welke outfits hierbij passen. Ellis heeft daarnaast veel aandacht voor details, is creatief en heeft duidelijk veel kennis van compositie en houding/poses. Al het bovenstaande heeft geresulteerd in natuurlijke en prachtige foto’s die echt mijn merk vertegenwoordigen. Hoe gek het ook klinkt over jezelf, ik ben echt onder de indruk van de foto’s en kan Ellis dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele en persoonlijke branding fotografie. Ellis, nogmaals onwijs bedankt voor de ervaring en geweldige foto’s!”

Laila Rietbergen – Japandi Interior

“Wauw, zojuist de beelden opgeleverd gekregen van mijn Personal Branding shoot met deze lieve top fotograaf Ellis. Ze heeft echt de tijd genomen voor de shoot en al mijn wensen vast weten te leggen op de camera. Niet alleen de kwaliteit is fantastisch, het was ook echt een hele gezellige middag samen. Aanrader? Absoluut!”

Debbie van Zuijlen – VA Your Way

Vul je naam, e-mailadres en
bericht in en ik stuur je zo
snel mogelijk de informatie
over mijn bedrijfsfotografie.

Liefs, Ellis