Ga naar de inhoud

Hi, it’s me, Ellis!

Dame achter de lens

Mijn naam is Ellis, maar de meeste kennen mij als de ‘Dame met de lens’. Ik ben geboren in 1992 en in 2022 getrouwd met de liefste man Han. In september 2023 ben ik mama geworden van Emily. Wij wonen in Rotterdam Blijdorp samen met onze lieve Australian Shepherd Zoë. De momenten vastleggen die jullie je later willen herinneren, hoe mooi is dat? Mijn doel is om jullie te fotograferen zoals jullie zijn. Dan doe ik op een ontspannen, ongedwongen, natuurlijke manier met een tikkeltje enthousiasme. Ik vind het heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten, om jullie verhaal te horen en dat specifieke en bijzonder verhaal van jullie vast te leggen voor altijd.  Hope to see you soon! Liefs, Ellis

Een vleugje humor.

Vul je naam, e-mailadres en bericht in en ik stuur je zo snel mogelijk de informatie over mijn bruiloftfotografie.

Liefs, Ellis