Ga naar de inhoud

Reviews bruiloften

Voor de lens

ERVARINGEN VAN ANDERE BRUIDSPAREN

‘Ellis heeft fantastische foto’s gemaakt op onze bruiloft in januari. Wat ons betreft is Ellis niet zomaar een fotograaf. Ze mengt zich op een hele prettige manier in het proces voor, tijdens en na de bruiloft. Ze leeft mee en (ont)zorgt! Ellis maakt gemakkelijk contact met ons en alle gasten. Tot slot is Ellis gezellig, lief en soepel doch sturend waarmee ze iedereen goed op de foto te krijgt. Dankjewel Ellis!’

 

Maddeleine & Nick

‘Dame met de lens, Ellis is een geweldige fotograaf. Zij heeft zo prachtig onze huwelijksdag vastgelegd. Geen statische beelden, maar juist die geluksmomentjes met speciale uitdrukkingen die zo waardevol zijn. Je hebt niet eens in de gaten dat ze aanwezig is, ze loopt overal tussendoor als een hinde. Bepakt met alle benodigde apparatuur. Al snel kregen we de sneak peak van de eerste foto’s en nu al de uitgebreide serie. Stuk voor stuk, prachtige foto’s. Wij kunnen Ellis (Dame met de lens) absoluut aanraden.’

Marlies & Bart

‘Wat een topper is Ellis! Super blij dat jij bij onze trouwdag was om de foto’s te maken. Je denkt mee, bent flexibel, komt afspraken na en natuurlijk: de beelden zijn prachtig geworden. Hiermee kunnen we altijd even terug naar die mooie dag’

Noor & Jacco

‘Ellis, Dame met de Lens wat een topper!
Een sprankelende persoonlijkheid die al bij het kennismakingsgesprek heel goed luistert en zelf ook met leuke ideeën komt, dit dan nog uitgebreid op de mail zet waar wij heel veel inspiratie uit gehaald hebben en onze trouwdag tot een topdag hebben gemaakt.
Gedurende de dag, de voorbereidingen, de ceremonie, de reportage, het diner vastgelegd op zo’n eigen wijze, Ellis heb ik niet gezien en ze was overal. Ofwel ze heeft alles vastgelegd maar is niet “vervelend” aanwezig, weet precies de juiste sferen te pakken.
En het eindresultaat: GEWELDIG! wat een prachtige foto’s, wat een mooie sferen, wat super om zo nog heerlijk terug te kunnen duiken in onze mooie dag.
Wat zijn wij ontzettend blij dat Ellis onze dag heeft vastgelegd.’

Jacqueline & Paul

Opvallend onopvallend beweegt zij zich tussen het gezelschap en zet de boel even op scherp als dat nodig is voor haar compositie.

M & B

De foto’s zijn fantastisch. Kan niet anders zeggen. Mede omdat de klik met haar top was en ze graag mee dacht met de situaties. Daardoor komt alles lekker natuurlijk over. 

Penya & Eelco

“Ellis heeft onze bruiloft gefotografeerd. We
zijn echt zo blij met de foto’s! Daarnaast is Ellis ook ontzettend vriendelijk en kon ze heel goed het gevoel van de dag en al onze gasten vastleggen. Erg blij mee!”

Fleur & Ewoud

Vul je naam, e-mailadres en
bericht in en ik stuur je zo
snel mogelijk meer informatie over mijn bruiloftfotografie.

Liefs, Ellis