Ga naar de inhoud

Reviews zakelijk

Voor de lens

ERVARINGEN VAN ANDERE BEDRIJVEN

‘Onlangs hebben we “Dame met de Lens” ingeschakeld om de portretten van iedereen binnen ons bedrijf te updaten. We zijn absoluut onder de indruk van het resultaat! Ellis nam de tijd om ieders wensen te begrijpen en gaf duidelijke aanwijzingen om ervoor te zorgen dat iedereen er op zijn of haar best uitzag.

De kwaliteit van de foto’s is uitmuntend – scherp, met de juiste belichting én snel opgeleverd. We hebben al talloze complimenten ontvangen over de portretfoto’s en we raden “Dame met de Lens” daarom ten zeerste aan, aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige bedrijfsfotografie. Haar werk is echt vijf sterren waard!’

Hetty Vosse – Parker Hannifin Hendrik Ido Ambacht

 

‘Samen met Ellis heb ik een branding shoot gedaan in een daglicht studio. Bewust zeg ik samen, vanaf het eerste contactmoment stelde ze mij op mijn gemak en ze pakte alles heel professioneel op. Van tevoren hebben we alles goed doorgenomen. Naast veel goede tips waar ik zelf nooit aan gedacht had, hebben we ook besproken wat ik wil uitstralen en welke outfits hierbij passen. Ellis heeft daarnaast veel aandacht voor details, is creatief en heeft duidelijk veel kennis van compositie en houding/poses. Al het bovenstaande heeft geresulteerd in natuurlijke en prachtige foto’s die echt mijn merk vertegenwoordigen. Hoe gek het ook klinkt over jezelf, ik ben echt onder de indruk van de foto’s en kan Ellis dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele en persoonlijke branding fotografie. Ellis, nogmaals onwijs bedankt voor de ervaring en geweldige foto’s!’

Laila Rietbergen – Japandi Interior

“Ellis heeft onze bruiloft gefotografeerd. We
zijn echt zo blij met de foto’s! En ze kwamen
ook heel snel. Daarnaast is Ellis ook
ontzettend vriendelijk en kon ze heel goed
het gevoel van de dag en al onze gasten
vastleggen. Erg blij mee!”

Fleur A

‘Wauwie, zojuist de beelden opgeleverd gekregen van mijn Personal Branding shoot met deze lieve top fotograaf Ellis.

Ze heeft echt de tijd genomen voor de shoot en al mijn wensen vast weten te leggen op de camera. Niet alleen de kwaliteit is fantastisch, het was ook echt een hele gezellige middag samen. Aanrader? Absoluut!

Debbie van Zuijlen – VA Your Way

Ellis heeft bij de opening van ons nieuwe kantoorpand prachtige foto’s gemaakt waarbij de personen echt “eigen” overkwamen op beeld. Iedereen voelde zich zeer op zijn/haar gemak bij Ellis.

Floortje De Waard – WEA Deltaland

Top fotoshoot gehad! Heel blij mee. Bedankt Ellis!

Hans Zoeteman – Nerox B.V.

‘Ellis (Dame met de lens) heeft onlangs onze bedrijfsfoto’s (portret- en sfeerfoto’s). Ze heeft onze verwachtingen overtroffen. Met haar energieke persoonlijkheid en enthousiasme wist ze onze collega’s op hun gemak te stellen. De foto’s zijn snel opgeleverd en we zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Paul Heijligers – Triple P

Vul je naam, e-mailadres en
bericht in en ik stuur je zo
snel mogelijk de informatie
over mijn bedrijfsfotografie.

Liefs, Ellis